Dagens lilla mig!

Dagens färg: Vit och rött

Dagens humör: glad

Dagens favvoplagg: tajta svarta jeans

Dagens hemsida: Ellos

Dagens favvoplats: Hemma!

Dagens pogram: Power of 10

Dagens problem: Inget:)

Dagens uppgift: Att vara ledig:))

Dagens favvotid: 14:00

Dagens mat: McDonald´s

Dagens klädtips: Skimrande guld nagellack !


                                                             Det här var dagens lilla mig:)

 Ha det BÄST!//Sara   image97

Min nya sommaroutfit från H&M och Lindex och Indiska

Jag väntar tills det blir sommaravslutning. Jag har redan valt kläder som jag tänkt köpa. Allt är från H&M och indiska och Lindex.
image96Vad tycker du om mina kläder?? Skriv en liten komentar.

Helg!! Hahaha...

Tjabba! Jag var med min klass i Huddinge Centrum för att se en musikal som var så dålig att jag höll på att somna! I alla fall så såg jag många som tog studenten. GRATTIS! Jag och min kompis N ska planer lite inför bion på fredag. Vi tänkte kolla på 27 Dresses men nu har det kommit en hel massa filmer till..... Har gjort klart littratur arbetet och måste snart göra klart geografi projectet, Klassen kallar det för "Resan". Om nyp 6 dagar ska klassen på skolresa till "Kastellet" Kommer bli så himla kul! Hoppas jag får sova med mina Friends! Haha...... Just det min kompis V fyller år imorron. Ska gratta henne. :).Min tvilling brorsa köpte en jätte fin medalj på bokhandeln som det stod "Värdens bästa syster" GUD VA SNÄLLT!! Jag ska också köpa leggings med mamma snart. '

Kommer att städa mitt rum:) Blev lite stökigt. Jag såg också på Ugly Betty och Desperate Housewives igår. Superbra!!

+ Har ledigt nu i 4yra dagar!! Det kallar jag Helg!

Ha det BÄST// Sara image93

Mary-kate&Ashley

Kollar lite på Ashley och M-K s kläder och hittade någonting som skulle passa att skriva om.


Om dagen: Jag har försökt att logga in på Blogg.se men som vanligt blir det problem ibland.. Har läst till MA prover imorron och läst klart en bok. Har tänkt att köpa några söta tajts eller leggings på lördag. Haha Ska kolla på "27 Dresses" på fredag med min kompis om hon inte är sjuk.


image87Opps blev lite litet... Ska fixa det imorron!

Två matteprov imorron!

Men gud.... Jag hade ett matteprov idag och morron 2 st till. Men hallå jag hinner inte öva så mycket på 24 timmar..

Hade sett "Sanningens Ögonblick" Var jättespännade men det kom konstiga frågor som:
 
"Tycker dina kompisar att Linn är tråkig?"

Eller en till fråga men den innehåller fula ord,...... Asså förra gången så förlorade man sin familj,Arv och barn.. Om man är med i "Sanningens ögonblick" är man desperat av pengar att man förlorar sin familj. Asså det skulle jag aldrig göra! Man är dum om man är med.

                                                Vad tycker ni om "Sanningens Ögonblick"???




image86Ha det så bra!

Har inget humör........

Jag vet inte vad humör jag är på. Är fortfarande deppig att min mobil är sönder! Gud det är det ända jag tänker på. Pappa har skickat den på reperation. Hoppas de fixar det annars kommer jag bli deppig och arg i ett helt år. Gud. Ialla fall så kollar jag på en kläder jag tänkt visa er från Asos och Ellos. Hoppas ni är på bättre humör än jag är.

Kommer att ha matteprov i skolan.. Vill bli godkänd!

image83   Tröjan kommer från Pepe Asos .  och väskan från Ellos: image85Snygg! Ha tröjan med ett par svarta tajts eller leggings!


Min nya önskeoutfit :)

Jag gillar svart,vit,rött och färger som visas och syns. Har valt några plagg:

image77 image78 image81
image79       Önskar mig de där Chloé´glasögonen! Rekomenderar de jätte mycket!                                     

Skit mobil!!!!

Skit!! Jag kommer hem idag och kollar i min mobil. Vad händer då??? Den funkar inte! Jag laddar den men den funkar inte. skärmen har släckts! Vet ni hur arg jag är...............  Mobilen kostade mig 5500 kr. Köp aldrig samsungs nya mobil SGH-U600 Den är skit! Den går sönder efter 6 mpnader. Glöm inte det! SAMSUNG SUGER!

Melodifestivalen!! Vi vann...

Hallå! Jag var i skolan och var jättepeppigt. Det är så här att vår klass ska t'vla mot andra klasser i melodifestivalen. Men jag och några till var inte med( för att vi inte orkar:)) så vi fick sitta i klassrummet innan vi skulle in till gympasalen och allt skulle hända. Så klart var min kompisar också jätte pirriga, men det gick över när vi kollade på bidragen. Förra året vann en annan klass, Men det här året tänkte vi ta tillbaks pokalen. När att hade röstat fick vi gå in till klass rummet igen. efter 1 och en halvtimme skulle vi tillbaks. Då räknade de upp 3 or 2 or och till slut 1or! Jag börja skrika när jag fick höra klassens namn. När vi då skulle ut fick min kompis J höra att andra klassen sa att vi hade fuska med rösterna. Men det är bara för att de är svartsjuka små bebisar!!!! HAHA.....

Snygga skor och snyggt nagellack! Matcha dig själv i sommar.

Få de svart vita känslan i både skor , väska och naglar. Hittade ett par Christian Louboutin skor , L.A.M.B. väska. Tänkt visa upp de:image65 image66 image67

Be hot as;image68

Få sommarens snygga look!

Sommaren är här och det är varmt hela tiden. Kollade lite på smink som skulle passa bra: Har några tips till er som hitta den rätta varma looken.


Eftersom jag vill få fram den varma,fylliga och skimrande känslan i ögonen ska man andvända sig av varma färger:image58 det funkar bra med guldglittrande eye-shadow.

Även läpparna ska bli sommriga och coola. Det jag använder är: image59 Om ni inte passa i rosa så prova en ljus brun.
Prova också på läpparna image60eller image61.


Få rossiga kinder i sommar. Få de att bli solbruna och rosa. Använd: image62. När du tar de rosa pudret. Andvänd det på kindbenet. Det gör att det ser naturligt ut.


Naglar: Andvänd något nytt. Stanna inte hemma i timmar för att fixa en snygg maniky. Istället kan du använda:image63 du kan ta nästa alla rosa färger men hälst inte  shocking  violett.



Få dig att lukta gott också. Blommiga lukter passar bra. Helst inte klassica lukter. Hittat en som skulle passa perfect! image64. Den luktar smaskiga tropiska frukter och blandning av kokosnöt, banan och mango kommer att ge dig aptit för skoj i solen!

Bilder: http://www.eleven.se


Hoppas du får dig en riktigt fashion week i sommar!





Matte

Jätte roligt med matte väl då man kommit igång ;D
Jobbat klart 20 uppgifter nu och allt sitter , ska nu mot kvällen bänka mig vid soffan och se på "Frusna män söker" något liknande namn hehe ;D Går på Kanal 5 och det är premiär för det pogrammet. Saknar Gossip Girl ett grymt pogram som är så himla spännande!!
. Hoppas Kanal 5 satsar på en ny säsong.

Ha det BÄST!// Sara


Min nya autograf!

Jag och min bror har nu tillsammans gjort en ny autograf till bloggen. Vi har tänkt och gjort mycket men den här tyckte vi blev perfekt. Vad tycker ni?? image56copyright © 2008


// Hej då!!

PAPPER I MATSALEN??!

Hejsan alla läsare ;)

Idag så var det inte lika roligt uppe i matsalen , allt detta låter komiskt med läs.

Vi såg fram imot skolan nya kyckliggryta eller vad det nu var , plötsligt så det vi
papperstallrikar säkert 200 st på varandra , det visade sig senare att diskmaskinen var trasig i skolan.

GAAAH... , här tog det inte slut utan vi fick även plastmuggar. Inte nog med det , väl då jag skulle kasta min papperstallrik så får jag se att alla diskmaskinerna är på , förstår ni hur arg man blir!?

Matsalen har godkänds av något företag med ett otroligt långt namn för att vara miljövänliga , synd att man inte skickat iväg ett mejl till de ^^


Vilken bra dag!

Jag hade en jättebra dag idag! Har läst andras bloggar och vissa värkar inte haft det så bra. Jag är inne och bloggar lite och så åt jag middag. Det blev kycklinggryta och god ris! Börjat vänja mig i ris för ett tag:) Min bror håller på med min design till bloggen. Men håll ut! Han är snart klar med bannern också! Ha det så himla bra// SaraG

Maten i skolan! = äcklig!!

Jag och mina kompisar är som vanligt sega till matsalen. När vi skulle upp blev det Indisk kyckling soppa. Jag menar skolan vet ingenting om (indiskt) och själv har jag ätit indisk mat och den ska inte smaka lika äkligt som skolmaten! I allafall så blev det också tacos. Då blev jag ju jätteglad. Det kom till och med nachos! Det blev som en jordbävning. Jag lovar det kom invarderande människor ditt! Jag tog det jag skulle ta. Men då blev mattanten arg på mig!(Som vanligt). Till slut kom det en kille i min klass gå och ta bröd. Då föll alla talrikar som matanten höll i bara för att matanten var blind och inte såg sig för! I alla fall så rammlade allt. Vi alla kollade på mat tanten. Då kom det flera stycken  andra mattaner och började skratta tillsammans. Men alla var säkra på att de skulle diska talrikarna som varit på golvet! Men så var det inte! De la tillbaka talrikarna igen. Då kom det andra som fick äta i de där smutsiga tallrikarna! Gud va taskigt gjort!
                                 
                                        Men det som händer där, händer i min blogg!Haha!:)

Älskar Replay skorna!!

Asså jag dör!! Jag älskar de där Replay skorna jag velat ha i hundra år typ!  Jag och min kompis N gör vad som helst för att få dem. I alla fall så var jag så himla nära på att köpa de men tveka! Dumma mig.......  I alla fall så kollar jag på några klipp från Dirty Sexy Money på YouTube. Ha det så himla bra!! // SaraG
image51bild: Haléns

Cocoo// Väska.....

Var inne på Cocoo och kollade på snygga väskor till fester. Hittade en supersnygg som skulle passa jättebra. Den fanns i olika färger som (vit). Ska snart äta lite lunch och fortsätta blogga!
image50+ den får 100/100 för att den är i bra kvalite!

Snygga sommar kläder från Halens!

Har typ inget att göra.... Jag lyssnar just nu på Leona Lewis sång "Bleeding Love" ( så himla bra!!) Gick in på Halens och kollade på fina sommar kläder som skulle passa bra! Hittade massa fina men valde några som ni kanske skulle vara intreserad av!

image46 shorts: 129,90 kr
image47 top: 179,90 kr
image49Replay skor: 995 kr
Bilder: http://halens.se

Vad tycker ni om kläderna? Gör en komentar!!


Ha det bra// SaraG

Ray Ban//Kändisarnas favvo!

Jag blir helt galen i de här Ray Ban glasögonen. Det har till och med kommit kopior på H&M. Glasögonen är väldigt populära kring kändisar, och jag själv har planer att köpa de snart. Har lite bilder på vissa som brukar ha på sig de....

image42image43image44image45bilder: Posh24

Snygg Top!

Hittade en snygg top från Ellos "Pronto Moda" Väldigt fint till fest. Kostar: 179,-



image37 Bild: www.ellos.se

Invarderad av skrikande BARN!

Nu orkar jag inte med...... Jag , mamma och min tvillingbror skulle äta mat på mcdonald´s. Hela bunten beställde kycklingsallad. Allt gick bra! Ända tills det kom ett helt fotbolls lag (1999) och deras ledare börja skrika!! Herregud. Kan de bara vara lite tystare. Sedan såg jag några som stirrade på mig.... Och jag stirrade tillbaks XD! Hela laget skulle äta där. Jag bara hatar skrikande små ungar!!! Efter en lite stund lugnade de sig! Tack gode gud för det.



                                                                         Hoppas ni har det bra!

Mary-Kate , Ashley och Nicole i snygga glasögon!

image29&image30Bilder från: Posh24

För smala modeller!:( EXTREMT!

Nu har jag fått nog! Varför måste alla modeller vara smala för?? Vad då är det ett nytt mode eller? Eler varför måste jeans vara så himla trånga att man inte kan andas...... Himla onödigt! Om man är model ska man ju visa upp en kollektion som designaren själv har designat. Inte visa hur smal man är! Måste man vara så himla psyksmal eller????? Hatar smala model, jag känner mig illamående då! Det är inte alls fint! Varför kan inte en model vara i en normal storlek? Är det så himla svårt. Gud! Bara så att alla vet så är det äkligt och fult att vara så smal. Börja ät modeller!image27 Bild: www.dn.se

Snygga armband.......

För ungeför 1 år sedan köpte jag ett armband av äkta silver hos "Två Hjärtan" Den var så himla snygg och jag bara föll för den med en gång! Den kostade ca: 599 kr. Och för typ3 veckor sedan var jag och mina kompisar ute och shoppade. Då gick vi till en smyckes affär som heter "Six" , De hade nyss fått in deras nya kollection. Då hittade jag en jätte fint armband som nästa såg ut som de förra jag köpte, men den var inte äkta och den hade ett svart band på. Den kostade ca: 60 kr. Det är supersnygga!!:image23

Ny jacka från "Cubus"

Jag är inget stort fan av Cubus men jag ville gå in ditt och kolla ilte på kläder. Jag behövde en ny jacka för att det ändå är vår/sommar nu. Jag letade överallt! Plötsligt såg jag en skylltdocka som hade på sig  en jättesnygg sommar klänning och en fin vit jacka. Jag bara behövde köpa den! Det är bara så himla snygg och den passa till allt! Så här såg den ut: PS: Den kostade ca: 400 kr.DSimage22

Min nya vita väska från Lindex!

Jag och mamma var ute och kollade lite på väskor. Jag ville inte köpa en dyr väska utan en praktisk och väldigt fin väska. Jag var överallt tex: Wilma´s och Wedins. Sedan gick jag till Lindex och såg en supersnygg väska i benvit färg. Jag blev så lad att jag köpte den på en gång!image20

Mina nya Bling Bling skor från "Roots"!!

Asså.. Jag var runt hela Skärholmen och kollade på skor med mamma....... Jag hittade inga! Jag kollade på Björn Borg skor,och Converse skor men inga passade min stil och kläder. Så plötsligt hittade jag en affär och hittade värdens snyggaste bling bling skor. Märket är "Roots". Jag köpte de för ca 699 kr..... Så här såg de ut!image19

Skämmigt med klippning när alla ser??

Asså det är något jag alltid tänker på...... Det är nog bäst att jag får ut det nu! Det är så här att jag tycker att det är skämmigt att klippa mig när det är glassfönster och alla ser på. Jag vet inte hur ni känner men jag har en sorts Fobi.....  Men asså tänk er.. Du går och klipper dig. Du ber att få en model för hur håret ska se ut, och plötligt när det är klart är inte resultatet vad du förväntat dig. Vad gör du?? det är människor som kollar på dig och säkert skrattar. Det är därför det inte ska finnas glassfönster utan drapperi! Nu har jag sagt mitt!image16

"Catwalk"/Halsband/Örhängen\

Mmm.... Jag kållade lite på min smycken och hittade ett par örhängen och halsband som matchar från min mamma. Det är en rosa diamant med äkta silver runt på. Kostar ungefär: 799 kr.  Märket på örhänget och halsbandet är "catwalk"  Jag tror att den är köpt från "Två Hjärtan" eller "Albreks guld". Blev jätteglad när mamma gav mig hela settet. Hon är bara BÄST! I alla fall vill jag att ni ska se på halsbandet:  Halsbandet  är lika runt som örhänget men bara lite mindre. I hope you all  like it!  //SaraLAimage13

Stardoll/ Blir lite tråkigt........

Asså jag är ett stort fan av att vara inne på Stardoll...... Men nu blir det lite töntigt, Eller lite tråkigt om jag säger så... Jag har just fått upp till 990 starpoints men jag tycker att jag borde satsa på Bloggar istället. Det som gjorde att Stardoll blev lite tråkigt är de att jag vill få mer tid att göra andra saker som (blogga) och så. Men det roligaste med stardoll är någ att det kommer nya kläder hela tiden....Själv har jag i min egen suit DKNY kläder och inredningar. Det börjar bli lite tråkigt.. Jag vet inte hur ni känner??? Men om ni är medlemma skirv en kommentar!image12

En jättefin lyckta från min kompis V !

Jag hade fest för ungefär 1 år sedan och jag fick en jätte fin lyckta från min bästa kompis Vanni!  Jag fick många fler från henne.... + att jag fick massa andra fina presenter från mina andra bästa kompisar... Jag hoppas ni tycker lika mycket om den som jag gör!!image8

Litteraturarbete!

Hallå alla kompisar! Jag har en hel del projekt att göra! Jag vet ej hur jag ska hinna med........ Jag orkar inte ens jobba under helgen. Jag liksom hinner inte med. Men men..... Det fixar sig tillslut:) Eller hur!image7

JC!! Sale!!

Jag och mina kompisar ville ut och shppa lite i stan så jag var i JC och hittade en supersöt kjol fron "EVE" Dn kostade 399kr men nu kostade 10kr på outlet! Vilket fynd! Kolla= + en jättefin skärp från "Jins Blue"image5

Min brors nya kudde han syt! I love it!

Ohh!! Du har gjort en jättefin kudde till familjen! Den är från syslöjden och har lagt mycket tid på den. Jag älskar den för att den är gjort i siden och fina blomster tyger!
image316/4-08

Dumma SO prov!!

Herregud! Jag ska ha SO prov på torsdag! Jag orkar ej......... Övar och övar om Sverige. Just det, Jag fick i alla falla alla rätt i engelska. Det är jag glad för och matten gick jättebra också! Fick alla rätt där med. Måste öva mer på SO läxan så att jag inte får BlackOut! Ha det så bra!image1 16/4-08

RSS 2.0